Ett miljövänligt Gila

Förra veckan hade vi ISO revision och uppgraderade oss till nya standarden inom kvalitet och miljö, ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2004.

Inom miljöcertifieringen fokuserar man mycket på verksamhetens miljöaspekter och vilken påverkan de har på vår miljö. Det är inte ofta ett företag kan stoltsera med att ha positiv inverkan på miljön i sina processer, men det kan vi på Gila göra!

Det ligger i vår affärsidé att skapa ett bättre klimat, inte bara för användaren utan för miljön i stort. Vi utvecklar och installerar styrsystem som ger stora besparingar för våra kunder genom minskad energiförbrukning. Vi kan visa upp en gedigen referenslista med många tusentals kunder som fått sina fastigheter klimatsmarta under de år Gila har varit verksamma.

Varje dag projekterar, programmerar, konstruerar och installerar våra tekniker styr- och reglersystem där våra kunder med ett par enkla knapptryckningar på sin dator kan energioptimera hela sin fastighet.

Det är vad vi på Gila kallar gröna fingrar och en miljövänlighet som gör skillnad på riktigt! 

 

                                                               

På bilden syns Gilas smarta rumsreglerare The Green Leaf. Här finns funktioner som energioptimerar din fastighet. Användaren får full kontroll på ventilation, temperatur, belysning mm i alla delar av byggnaden samt kan anpassa förbrukningen utifrån varierande behov i lokalerna under dygnets olika timmar.