Badväder!

Så här års flyr många svenskar kylan genom att besöka simhallen, och visst är det skönt att kunna njuta av tropiskt inomhusklimat och bada i tempererat vatten mitt i kallaste vintern!

Få miljöer är dock så känsliga och energikrävande som just badhus. Temperaturen måste vara jämn och behaglig att vistas i, den fuktiga miljön sätter ventilationen på prov och dessutom består våra simhallar ofta av olika typer av aktiviteter såsom t ex spabad och gym, vilket ställer olika krav på hur ett optimalt klimat beskrivs.

Vi på Gila har försett åtskilliga simhallar med teknik som gör det möjligt att få alla dessa parametrar på plats. Med hjälp av våra styr-och reglersystem får lokaler och vatten perfekta förhållande, dessutom till lägsta möjliga energi- och driftkostnader!

Några av våra referenser är Oskarshamns arena, Borgholms badet, Nybro simhall, Mönsterås äventyrsbad och Tingsryds badhus. På vår hemsida kan ni läsa mer om varje objekt.

 Det är kanske inte så många badgäster som vet hur klimatet och vattentemperaturen styrs i en simhall. Men vi på Gila vet – och det räcker!