Energibesparing - en hjärtesak för Gila

Tänk vad roligt att arbeta med något som gör skillnad på riktigt!

Så känner vi på Gila när vi varje dag är med och förbättrar inomhusklimatet för våra kunder. Våra styr-och reglersystem gör dessutom fastigheter energismarta så att vi sparar värdefulla miljöresurser och stora pengar för fastighetsägaren.

Våra mycket kompetenta medarbetare planerar, ritar, konstruerar, bygger och installerar automationssystem i alla typer av offentliga lokaler. Tack vare lång erfarenhet, flexibla lösningar och stort engagemang för våra kunders trivsel och ekonomiska vinning ser vi varje år hur våra installationer sparar miljonbelopp både för skattebetalare och privata fastighetsägare.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till att göra just din byggnad energismart!

 

Smarta automationslösningar - en hjärtesak för Gila!