Oskarshamn resecentrum

Gila Control System AB har än en gång fått ett spännande uppdrag!

Denna gång handlar det om det ståtliga järnvägsstationshuset i Oskarshamn som håller på att renoveras och som ska bli ett nav i det nya resecentrum som Oskarshamns kommun anlägger under 2017.

Förutom att resecentrumet skall bli en stark knutpunkt för alla kollektivtrafikresande inom buss, tåg, färja och taxi kommer även området bjuda på restaurangverksamhet samt en del andra aktiviteter för allmänheten. Projektet skall vara klart under 2017.

Gilas uppgift är att styra all ventilation, kyla och värme i hela fastigheten. Det innefattar bland annat viktiga utrymmen för besökarnas trivsel så som väntrum och restaurangdel.

Stationshuset är ett av Oskarshamns två byggnadsminnen och därför är renoveringen både ett angeläget och spännande projekt. Vi på Gila är naturligtvis stolta över att bidra till att byggnaden blir utrustad med modern teknik som sparar på miljön och energikostnaderna. Våra installationer är diskreta och kommer göra sitt jobb utan att göra anspråk på byggnadens anrika och kulturella värde.